Dit tuig zoop en vrat op uw kosten!

Frits Huffnagel

Het Haagse feestje dat minimal 200.000 euro moest kosten! Dit is de aftermath van een staaltje witteboorencriminaliteit dat onder leiding van de Haagse burgemeester Jozias van Aartsen werd georganiseerd. Zelfs de gewezen Nma topman en de van meineed verdachte oud rechter Pieter Kalbfleisch mocht zijn vernietigde reputatie weer eens komen oppoetsen op kosten van de gemeenschap. Zijn vrouw Marleen Zuijderhoudt is met haar eigen bedrijf de fakturatie en PR koningin van Den Haag dus haar inzet en aanwezigheid kan vlekken als sneeuw voor de zon doen laten verdwijnen.

Homofiel Frits Huffnagel die z’n corrupte zakken eerst als wethouder in Den Haag heeft gevuld en de stad ontvluchtte toen zijn frauduleuze praktijken rond het faillissement van The Hague Jazz (Kalbfleisch was hier ook bij betrokken) dreigden uit te lekken, komt nu weer prominent in beeld namens z’n eigen promotie en marketing bureau dat o.a. gepeperde rekening verstuurt die wederom door de Gemeente Den Haag voldaan worden. Natuurlijk maakt hij de oppositie die de de crimeparty hebben geboycot belachelijk omdat hij weet dat diezelfde oppositie weet dat hij een corrupte relnicht is.

 • De Telegraaf natuurlijk dik betaald om proletenpartij te verslaan
 • Uit protest tegen de kosten werd het feestje geboycot door raadsleden van SP en PVV. „Daarom is het hier zo gezellig!” zei oud-wethouder Frits Huffnagel vrolijk.
 • „Een feest voor groengele enthousiastelingen”, zo omschreef burgemeester Jozias van Aartsen de 125.000 euro kostende nieuwjaarsreceptie. Er ging ook nog eens meer dan 70.000 euro naar nieuwjaarsfeestjes die andere onderdelen van de gemeente Den Haag vierde.
  Havermans
  Voor de grootste verrassing zorgde burgemeester Van Aartsen in zijn nieuwjaarstoespraak. Hij liet weten dat dit de laatste grootschalige nieuwjaarsreceptie is, als het aan hem ligt. „Ik vind dat het tijd is voor verandering”, aldus Van Aartsen. „Waarom zouden we niet iets gaan organiseren waar nog veel meer Hagenaars van kunnen genieten. Ik stel voor een spetterende vuurwerkshow boven onze Hofvijver op 1 januari 2015. Maar het stadsbestuur moet dat wel goedkeuren”, tekende hij aan. Dat zal vast voor nog meer politiek gebakkelei zorgen dan de kostbare nieuwjaarsreceptie, waar het geld tenminste werd besteed aan tastbare genoegens als bier, wijn, poffertjes, frites en haring.

Baars

Greidanus

Gulsen

Brons


Connecties

 • Pieter Kalbfleisch

  Pieter Kalbfleisch

  Kalbfleisch is een als gevolg van de Chipsholaffaire in opspraak geraakte voormalige rechter. Om die reden is hij per

  Lees verder »

 • Rechter Hans Westenberg

  Rechter Hans Westenberg

  Behandelde de Chipshol zaak in opdracht van Pieter Kalbfeisch. Hij wordt verdacht van meineed

  Lees verder »

 • Wijlen Harry van Andel

  Harry van Andel

  Voormalig zakenpartner van Chipshol, verkocht na ruzie en uitspraak Westenberg grond aan Schiphol

  Lees verder »

 • Jan Jonathan van Andel

  Jan Jonathan van Andel

  Broer en zaken partner van broer Harry. Studie vriend en dispuutsgenoot van Pieter Kalbfleisch

  Lees verder »